reiki 2 kursus

Reiki 2 lærer dig fjern-healing og healing af flere

reiki 2 kursus

Reiki 2 er en forlængelse af Reiki 1 

 

Reiki 2 kursus er for dig, der ønsker at lære at sende reiki healing på afstand (fjernhealing) samt til flere på én gang.

En Reiki 2 er en forlængelse af Reiki 1 og drejer sig om at lære at fjern-heale samt at heale flere på én gang. Herudover hjælper Reiki 2 kurset dig også med at få åbnet mere op til din sjæl, dine spirituelle evner og forståelsen af energiarbejde.

Formålet med Reiki 2 kurset er at styrke din intuitive fornemmelse af Reiki-healings energien i dit liv samt når du healer dig selv og andre.

Dette Reikikursus følger ikke Reiki-alliancens form.

Ideen bag Reiki-healing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for den universelle livsenergi.

Reiki er et godt redskab i din personlige spirituelle udvikling og i dit arbejde med andre mennesker. Er du behandler i forvejen, er Reiki healing også et godt supplement til andre behandlingsformer, men kan også stå alene.

Clairvoyante Anja, din behandler der hjælper dig på din spirituelle udvikling

reiki 2 kursus

Praktisk information om Reiki 2 kursus

 

Anja taler med kunde efter healing

Så snart du siger JA til at arbejde med din spirituelle kontakt, vil der ofte blive sat personlige processer i gang – allerede fra du tilmelder dig kurset.

Vær opmærksom på at processer som gamle mønstre og gener kan begynde at dukke op. Det kan være fysiske og psykiske, som er helt normalt i forbindelse med du siger JA til dig og din egen udvikling.

⟡ Det er et krav, at alt hvad der bliver delt på kurset, er fortroligt.

Du skal have bestået Reiki 1 for at kunne tage Reiki 2.

⟡ Ved kursus start vil du modtage kursus materiale, samt et diplom ved endt kursus.

Du skal selv medbringe frokost, men der vil være lidt snacks og drikkelse. Medbring også hjemmesko eller indendørs sko.

Der er max 6 pladser. Kurset bliver først en realitet ved min 4 deltagere.

Næste Reiki 2 kursus er

Dato: Den 13 og 14 juni 08:30-15:30 begge dage. 

Næste kursus er den 14. Og 15. December 2024 weekend 10.00-16:00 begge dage.

Adresse: Tempovej 30, 2750 Ballerup

Pris: 3.200 kr.

Ved aflysning fra min side refunderes hele beløbet. Din tilmelding er bindende efter betaling, men ved afbud senest 10 dage før kursusstart, vil du få dit indbetalte beløb tilbage.

{

At få kendskab til Reiki er noget af det bedste som er sket for mig og min familie. Jeg er dybt dybt taknemlig over, at du anbefalede mig at tage dette kursus. Fordi hold da op det virker, og det giver mig så meget.

Jeg kan kun anbefale at tage dette kursus hos Anja, som er vild med at universet er her for at hjælpe os, og at healing kan gøre så meget for os selv og andre. Jeg kan ikke sætte ord på hvor fantastisk Reiki er.

Hvis du vi gøre noget godt fordi selv, kan jeg kun anbefale dig at vælge Anja.

– Mia