overbygning

Specialisér dig i faget med en overbygnings-uddannelse

overbygning

Du kan tage en af disse overbygnings-uddannelser hos mig

 

Healing-session hos anja Danica

Overbygning i Clairvoyance

Formålet med overbygningen er at højne din energi til at blive endnu skarpere i dine clairvoyante evner med endnu flere værktøjer til at praktisere clairvoyance på et højt fagligt og praktisk niveau.

Healing-session hos anja Danica

Overbygning i Epigenetisk og karmisk healing

Epigenetisk healing er en healingsmetode, der hjælper dig med at arbejde dybt med din sjæl. Det handler om handler at forløse slægtens tidligere temaer og blokeringer, som kan opstå og følge dig i dette liv, men som ikke gavner dig i dit liv i dag.

Healing-session hos anja Danica

Overbygning i Indre barn healing

Formålet med overbygningen er at give dig viden og redskaber til at møde dit indre barn, både fra det reneste sted i dig og i dine gamle chok og traumer, til at hjælpe og støtte dig til forløsninger til en større klarhed og indsigt til at finde hjem til din reneste sjæl og vokse derfra.

Healing-session hos anja Danica

Overbygning i Afdødekontakt

Formålet med overbygningen er at give dig en større viden og præcision i din kontakt med de kære afdøde, så du lærer at stå mere trygt og nysgerrigt i tilliden til dig selv som kanal for de afdøde og deres pårørende.

Healing-session hos anja Danica

Overbygning i Healingsmeditationer og cirkler

Formålet med overbygningen er at give dig endnu mere styrke til at slippe og overgive dig endnu mere til at være tro mod den guidning du modtager fra den åndelige verden med tilliden til at flyde med i din egen guidning gennem healingsmeditationer og cirkler.