anja danica

Jeg ser hele dig,

også det du ikke selv ser

jeg møder dig, der hvor du er

Lad os skabe en ny vej

I mit arbejde som Clairvoyant rådgiver, Reiki healer og medie, er det min fornemmeste opgave at guide dig det bedste og reneste sted hen i dig, i tillid til dig og til livet, så du kan leve dit liv i overensstemmelse med den sjæl du er.

​Hos mig vil du altid blive mødt med anerkendelse, respekt og i tillid til dig, dit liv og din vej!

Mit fulde navn er Anja Danica Malisic. Jeg er født i 1981 og har 4 vidunderlige børn og 2 børnebørn.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2006 og har arbejdet med både kronisk og kræftsyge patienter, døende og akut syge. 

Fra 2021 til efteråret 2022 har jeg arbejdet som clairvoyant rådgiver, medie og healer på deltid. I november 2022 gik jeg fuldtids-selvstændig, og det har vist sig at være det bedste valg jeg nogensinde har taget i min karriere.

Mød din behandler, Anja
Mød din behandler, Anja

Jeg følte mig i klemme

 

Jeg har rødder både i Danmark og Montenegro. Da jeg som barn var på ferie i Montenegro, hvor min far stammer fra, har jeg altid været meget interesseret i at følge med, når kvinderne sad og spåede i kaffegrums i deres kaffekopper. Allerede fra dengang har jeg været bevidst om, at der var mere mellem himmel og jord og mystikken omkring det åndelige univers og døden har altid tiltrukket mig. Dette især fordi jeg altid har følt mig i klemme mellem to verdener.

Lige så langt tilbage jeg kan huske, har jeg altid haft svært ved at udtrykke mig, sætte ord på mine følelser og tanker og har altid haft svært ved at forklare de ting, som jeg opfangede hos andre mennesker og ude i den store verden, da andre ikke så det samme som jeg.

mine spirituelle evner ledte vejen

Jeg har ubevidst altid søgt denne vej

 

Jeg er som voksen blevet opmærksom på, at jeg er født og opvokset med utrolig mange spirituelle evner, som gennem min opvækst har forstærket min sensitivitet på en måde, som til tide har gjort at livet virkelig har kunne gøre utrolig ondt og meget ofte har givet mig følelsen af, at føle mig “anderledes” som også har resulteret i, at det til tider har været svært at finde min plads i livet og vigtigst af alt, at finde ind til mig selv, i min sjæl.

Under en personlig udviklingsproces, nåede jeg et sted i mit liv, hvor jeg blev bevidst om, at jeg var nødsaget til at få en større klarhed og bevidsthed om mig selv og livet for på denne måde at komme tilbage i lys, til min sjæl og min vej.

Jeg valgte derfor i august 2019, at tage uddannelsen til certificeret Clairvoyant rådgiver og Reiki healer hos Marzcia Techau, som viste sig at blive den vej jeg ubevidst altid har forsøgt at finde ind til. Vejen ind til kernen i mig, min sjæl og meningen med mit liv, både før og efter livet.

Mød din behandler, Anja

Åbenhed og forståelse

 

Jeg er gennem min egen rejse blevet beriget med en indsigt, klarhed, åbenhed og forståelse for hvem jeg er og en helt ny verden, som har givet mig en dyb indre ro, balance og følelsen af at komme hjem. Hjem i tryghed og i tilliden til at være i livet, i og med mig selv.

En verden hvor jeg nu forstår, at jeg ikke er spor anderledes end alle andre, men at jeg som alle andre også er født med kompetencer. En af mine spidskompetencer er blot at have evnen til at kunne føle, se, høre og kommunikere med den åndelige verden og den ønsker jeg nu at dele med dig.

At støtte og hjælpe dig til din helt egen spirituelle rejse, vejen hjem til forståelsen af dig og dit liv gennem spirituel udvikling!

Jeg har senere taget adskillige kurser indenfor healing af indre barn processer, engle healing og i 2023 går jeg i gang med epigenetisk og karmisk healing. I 2022- 2023 blev jeg certificeret Reiki mester healer hos Marzcia Techau og Certificeret Medie (afdøde kontakt) hos Selma Ambirk. Jeg opnåede en RAB-godkendelse i 2023 som godkendt alternativ behandler gennem healer ringen.

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye