Del glæden med dine kære

Gavekort til spirituel udvikling

Clairvoyante Anja, din behandler der hjælper dig på din spirituelle udvikling

Del rejsen

Giv et gavekort til en du elsker 

 

Med et gavekort får du eller modtageren af gavekortet mulighed for at bruge beløbet på alle de ydelser, du finder her på Anjadanica.dk.

Et gavekort er den perfekte gave til en, du holder af, hvis de er nysgerrige på den åndelige verden eller deres egen spirituelle udvikling. Et gavekort kan være med til at kickstarte en meningsfuld rejse for den, du giver gavekortet til.

Man fortryder aldrig selvudvikling, og nogle gange skal man introduceres for konceptet eller en bestemt behandler først. Det giver denne gave mulighed for.

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Det er elektronisk og kan bruges til at betale på onlinebooking af ydelser her på siden. Du får en digital PDF med gavekoden, som kan printes ud ved behov.

Prøv en gratis meditation

Denne gratis guidede meditation hjælper dig med at få genoprette en sund balance til en dybere indre ro.

Denne healings meditation er til dig der ønsker at få hjælp og støtte til en dybere indre ro. Du vil modtage healing til hver en celle i din krop gennem en guidning af en søjle af lys, som giver dig adgang til den universelle healings energi. 

Da det er en guidet healings meditation, vil du muligvis opleve at den er enorm kraftfuld, fordi healingen går ind og understøtter de processer som meditationen sætter i gang. Du kan forvente, at der kan kommer udrensning fysisk og-eller psykisk, som kan vare flere dage efter du har taget den. Meditationen er en lydfil, som du kan hente for 0 kr. nedenfor.