kom til intim klarsynsaften

En intim klarsynsaften med få deltagere

i hyggelige, trygge rammer

Få budskaber eller beskeder fra dine afdøde

 

Er du nysgerrig på den åndelige verden eller har du ønsker om at få kontakt til en kær afdød eller måske blot et clairvoyant budskab, så kom med til mit næste klarsyns-arrangement.

”Når vi dør, forlader vores sjæl den fysiske krop, som gør vi bliver til energi! Stadig tilstede og stadig i live, men i energi.”

Det er så livsbekræftende, når afdøde sjæle får muligheden for at vise deres pårørende, at de fortsat er omkring dem og følger og støtter dem i deres liv. Det ønsker jeg at være kanal for til denne smukke aften.

Privat klarsynsevent

Praktiske oplysninger

 

Tid: Kommer snart

Pris: 250 kr. pr. deltager

Retningslinjer for deltagelse

Du skal være min. 16 år.

Du må ikke være påvirket af alkohol eller, stoffer eller i stærk psykisk ubalance.

Du må ikke optage på lyd eller video før der bedes om tilladelse.

Ved udeblivelse vil billetten ikke blive refunderet, men må gerne videresælges.

Pladsen er først reserveret ved både tilmelding og betaling. Du vil efter tilmelding, modtage en bekræftelsesmail med betalingsoplysninger.

klarsynsaften

Sådan foregår en klarsynsaften

 

Afdøde kontakt hos Anja Danica

Arrangementet vil starte med en kort præsentation af mig og mit arbejde og liv som clairvoyante rådgiver, healer og medie.

Jeg vil herefter demonstrere mine spirituelle evner ved at skabe kontakt til den åndelige verden og videregive beskeder og budskaber fra afdøde sjæle og guider, herunder også clairvoyante budskaber.

Du kan desværre ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde, da de afdøde også har deres eget frie valg, men de afdøde eller clairvoyante beskeder og budskaber der kommer igennem, kommer igennem af en årsag.

Ønsker du at deltage, er det vigtigt, at du møder op med et åbent sind, så du kan bidrage til en god og høj energi hele arrangementet igennem.

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye