spirituelt healingsforløb

Find vejen hjem til hele dig

spirituelt healingsforløb

Få hjælpen til at finde hjem til dig selv

 

Under dette forløb vil du få hjælp og støtte til at finde hjem til dig selv gennem dette unikke healings terapi forløb, hvor du vil du blive fulgt tæt i et personligt, indsigtsrigt og udviklende spirituel forløb, som vil hjælpe dig med at få smeltet en masse gamle blokeringer, mønstre, påvirkninger og overbevisninger som du har fået med dig gennem livet og som forhindre dig i at komme derhen i dig, hvor du kan leve et liv i lethed og frihed i en overensstemmelse med den du er.  

Du vil få hjælp og støtte til at få en større klarhed og en bevidsthed i forhold til dig og dit liv og den du i virkeligheden er, samt til at træffe bedre og sundere valg for dig og dit liv. 

Du får 4-6 måneder, med dit helt eget unikke udviklingsforløb, hvor du vil få hjælpen og støtten til at slippe alt det du er klar til at slippe og som forhindre dig i at gå frem i livet, samtidig med, at du får redskaber til at holde fast i alle de nye indsigter og læringer som vil hjælpe dig til en transformerende personlig og spirituel udvikling, der vil give dig viden og værktøjer til at foretage meningsfulde varige ændringer i dit liv.

{

Du har åbnet mine øjne for, hvordan jeg skal mærke efter og stole på de signaler, jeg modtager. At jeg skal omfavne de evner, jeg har, og at jeg skal lære at skelne mellem andres følelser og mine egne, fordi jeg forvirrer mig selv. Du møder mig, hvor jeg er, og du formår at formidle alle budskaber klart, tydeligt og på en rigtig fin måde. Du sikrer dig hele tiden, at jeg har forstår budskaberne, og det gør, at du hele tiden har mig med i processen.

Du har den reneste sjæl og vil kun alle det bedste. Jeg kan intet andet end at give dig mine varmeste anbefalinger

– Camilla

spirituelt healingsforløb

Vær med på et spirituelt healingsforløb på 6 sessions

 

Jeg tilbyder et personligt, indsigtsrigt og udviklende spirituelt healingsforløb til dig, som ønsker at gå i dybden med dig selv og finde hele vejen hjem til dig.

​Det er et helt unikt sammensat forløb ud fra mine erfaringer gennem mine behandlinger, som jeg har opnået stor succes med i forhold til at skabe en markant udvikling både personligt, men også spirituelt hos mine klienter.

Jeg oplever at rigtig mange lever et liv i dag i en mindre eller større utilfredshed enten bevidst eller ubevidst. Mange har svært ved at finde en retning, der er rigtig for dem og tvivler på egen dømmekraft både i forhold til valg i livet, men også i forhold til dem selv, og hvem de egentlig er inderst inde. 

Clairvoyante Anja, din behandler der hjælper dig på din spirituelle udvikling
{

Jeg har, på Anjas spirituelle mentorforløb for stressramte, fået sat en del processer igang ved hjælp af både clairvoyancer, healing, afdødekontakt og healingsmeditationer. Og det er lykkes mig, sammen med Anja, at finde ind til en dyb, skøn og virkelig tiltrængt ro. Det har givet mig overskud og følelsen af kontrol at lære visualiseringen af sjæleboblen, så jeg kan være hos mig selv og ikke hos andre. 

Jeg har, sammen med Anja, fundet nøglen ind til min sjæl. Sådan har jeg det!

– Jenni

Det her får du ud af forløbet

 

Indre ro og klarsyn

Min intension med dette forløb er at give dig:

Indsigt i dig, hvem du er, din sjælessens (den du er uden blokeringer og påvirkninger)

Indsigt i de blokeringer du har fået gennem dit liv, af ydre påvirkninger

Heale op på gamle blokeringer og give dig nye indsigter

Give dig bevidsthed om dine muligheder

Dyb indre ro og kærlighed til dig selv

Spirituel udvikling

Skabe tillid til dig selv samt øge dit selvværd

Indsigt i dine kvaliteter, ressourcer og potentialer

At se nye muligheder frem for begrænsninger og få styrken til at stå stærkt i dig

At give dig redskaber til at passe på din energi og få dine energier i balance

Lysten til at indtage din plads i dit liv og leve et liv i overensstemmelse, med den sjæl du er… og meget mere

Forløbet består af 6 sessioner á hele 60 min varighed.

Pris for hele forløbet: 6.000 kr.

Rate betaling 4 x 1600 kr.

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye