rens dit hjem

En husrensning afbalancerer energierne i huset og beboerne

husrensning

Hvad er en husrensning?

 

Det kan være relevant for jer som, oplever uforklarlig uro og negativitet i hjemmet, eller på arbejdspladsen.

En husrensning er kort fortalt en afbalancering af energier som foregår gennem healing og en grundig udrensning af energier, som kan påvirke huset og husets beboere.

Der kan være tale om åndelige aktivitet, men det kan også være andre energier som fx. energi aftryk.

Hvis der er åndelig aktivitet til stede som afdøde, så er der oftest en grund til dette. Nogle gange er de ikke klar over at de er døde, og tiltrækningen til det fysiske liv er så stor at deres energier bliver hængende. Det er her de har brug for at blive hjulpet videre over i lyset.

Når jeg har været hele vejen rundt i huset og på grunden tager jeg en afsluttende samtale med husets beboer, så I får et indblik i, hvad der er blevet arbejdet med undervejs.

Anja Danica tilbyder husrensning i dit hjem eller på din arbejdsplads

find ud af hvem, hvad og hvorfor

Få løftet energierne i huset så du kan være der i ro

 

Børn og især dyr er ekstremt sensitive og derfor meget mere følsomme overfor åndelig aktivitet og tunge energier, så hvis I har små børn, skal de helst ikke være til stede i hjemmet, mens jeg arbejder. Normalt forløber en husrensning ganske udramatisk, men det er set, at energierne kan være stærke, og det kan være voldsomt for børn at opleve.

Nogle gange vil det også være relevant at heale enkelte af hjemmets beboere.

Er der afdøde familiemedlemmer til stede, så har de oftest et budskab til familien, som jeg ser, som noget meget smukt og helt unikt for hver gang.

Ud over selve husrensningen så formidler jeg eventuelle budskaber fra de afdøde, der måtte være i jeres hjem og giver jer råd og vejledning til, hvad I selv kan gøre, da der efter en husrensning vil være ting, som I selv skal arbejde videre med for, at I kan få skabt den fulde ro i hjemmet og i livet. Til sidst vil jeg give en beskyttelse til hus/lejlighed og grund samt familien.

få lettet energierne i dit hjem

Sådan foregår en husrensning med mig

 

Anja Danica - Clairvoyance, husrensning, healing og mere for krop og sjæl

Til en husrensning vil jeg til at starte med bede jer sende mig en skitse over huset, og hvad der hører til grunden, samt antal personer af voksne og børn som bor i huset og evt. kæledyr.

Når jeg kommer ud og laver en husrensning, går jeg rundt og fornemmer hvilke afdøde, og hvilke energier der er til stede samt, hvilke problemer der er, hvad relationerne er til de levende og/eller hus og grund, samt hvad der skal gøres ved dem.

Efter jeg har gennemgået jeres hjem og grund, vil jeg tale med jer om, hvad i ønsker skal væk, og hvad i ønsker,  der skal blive. Så renser jeg ud skridt for skridt.

⟡ Typisk varer en husrensning mellem 2 og 3 timer, alt efter hvor stort huset og grunden er og hvor meget energi samt hvilken energier der er til stede.

Som ekstra tilbyder jeg en telefonisk opfølgning ca. 14 dage efter husrensningen, hvor jeg kontakt jer.

Prisen for en husrensning varierer i forhold til kvm. og hvor i landet husrensningen ønskes, hvis det ønskes fysisk. 

Prisen starter fra 2500 kr

Er du interesseret, så send mig en mail for din pris på en husrensning med alt hvad der hører til.

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye