clairvoyance

Clairvoyance når dybt

ned i din sjæls essens

klarsyn

Clairvoyance er for dig…

 

Under en clairvoyance hos mig, vil jeg via mine clairvoyante evner fungere som et talerør mellem dig og den åndelige verden.

Der kan genkende dig selv i dette: Når vi gennem livet tilpasser os og får en masse påvirkninger med os, resulterer det også i, at vi oftest glemmer, hvem vi selv er og nogle gange blot lever i en skygge af os selv.

⟡ Der kan have svært ved at finde din plads i livet, at sige til og fra, føle dig misforstået eller forkert.

Der kan have svært ved at forstå og mærke dig selv og sætte ord på dine følelser, afmagt, have svært ved at finde ro, eller blot have følelsen af ikke at føle dig hel. 

Står dette på gennem længere tid kan det resultere i, at vi kommer ud i en masse følelser, som uro, angst, belastning, stress og depression.

Clairvoyance er det franske ord for klarsyn, som betyder at kunne se klart i forhold til de energier der er omkring os.

{

Jeg har modtaget et utal af clairvoyances igennem årene, men aldrig har nogen påpeget og fortalt mig, hvordan det hele hænger sammen i mig. Så TAK. Alt gav bare SÅ ufattelig meget mening. Endelig forstod jeg og blev bekræftet, og jeg ved nu hvilken sti jeg skal fortsætte på, selvom det bliver en lang rejse.

clairvoyance

Sådan foregår en clairvoyance hos mig

 

Anja taler med kunde efter healing

⟡ I starten af en session, vil jeg stille ind på hvem du er, din sjæleessens. Det vil sige, hvem du er uden blokeringer og påvirkninger fra andre mennesker, som jeg oplever mine klienter oftest, har fortrængt.

⟡ Ved at hjælpe dig med at sætte ord på hvem du er og på det der forgår indeni dig, åbner det op for en større indsigt og klarhed over dit liv.

​På denne måde støtter jeg op om den åndelige verden, ved at hjælpe dig til at få større adgang til dig selv og dermed hjælpe dig med at træffe bedre valg for dig selv og dit liv.

⟡ Under en clairvoyance, vil jeg komme ind på fortid, nutid og fremtid. De beskeder, vejledninger og budskaber jeg viderebringer, vil som oftest vise dig dine udfordringer/blokeringer og beskrive de valg, du står overfor og forklare dig de mulige konsekvenser, som valgene kan have.

En clairvoyance session tilbydes både fysisk, online og telefonisk – fysisk og online med lydfil hvis det ønskes

Pris pr. session á 50 min. 1.200 kr.

clairvoyance

Du får kun positive beskeder fra clairvoyancen

 

Uanset hvad der videreformidles fra den åndelige verden, så har du altid din egen frie vilje til at vælge om du vil følge de beskeder, vejledninger eller budskaber du får bragt. Det er dit eget ansvar, da de valg du træffer, er med til at forme dit liv.

Det der er sket i fortiden, er det der blokerer dig i nutiden, og når vi får hjælp til at få vores blokeringer belyst med vejledninger og budskaber til at arbejdet med dem, så vil vi få mulighed for at gå ind i en ny fremtid.

Husk altid på! Den åndelige verden ønsker kun, at støtte og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig og til at leve i overensstemmelse med den du er. Derfor vil alt der videreformidles altid være for dit det bedste. 

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye