få beskeder

Afdøde kontakt er en mulighed for dig, der har mistet

afdøde kontakt

Afdøde kontakt kan hjælpe dig…

 

At have mistet en vi elsker eller holder af, er hjerteskærende, og kan efterlade rigtig mange spørgsmål, som oftest kun den afdøde kan svare på. 

Når vi dør, forlader vores sjæl den fysiske krop, som gør vi bliver til energi! Stadig tilstede og stadig i live, men i energi. 

Det er så livsbekræftende når afdøde sjæle får muligheden for, at vise deres pårørende, at de fortsat er omkring dem og følger og støtter dem i deres liv.

En afdøde kontakt kan være en meget kærlig, rørende, forløsende og givende oplevelse, oftest det mest healende i en sorgproces.

Jeg vil i en afdøde kontakt fungere som et talerør mellem dig og en eller flere af dine kære i den åndelige verden.

Clairvoyante Anja, din behandler der hjælper dig på din spirituelle udvikling

afdøde kontakt

Sådan foregår en afdøde kontakt-session

 

Anja taler med kunde efter healing

Inden vi går i gang med seancen, vil du få mulighed for at vælge om vi blot skal åbne op for energien og se hvem der kommer igennem, eller om du ønsker en bestemt afdød.

Jeg vil herefter beskrive den/de afdøde og fortælle hvad jeg ser, føler, hører og fornemmer, indtil du kan nikke genkende til den/de afdøde.

⟡ Når du ikke længere er i tvivl om, hvem der er til stede, vil jeg videreformidle de beskeder, vejledninger og budskaber der kommer fra din/dine kære afdøde, som oftest har meget på hjertet de ønsker at dele og hjælpe dig frem med, på den bedst mulige måde her i dit liv.

Det er vigtigt at vide at de afdøde har deres frie vilje til at vælge, om de vil komme igennem eller ej, og der kan derfor aldrig garanteres kontakt.

Dine kære afdøde ønsker kun det allerbedste for dig og dit liv!

En afdøde kontakt session tilbydes både fysisk, online og telefonisk – fysisk og online tilbydes med lydfil hvis det ønskes.

Pris pr. session á 50 min. 1.200 kr. 

Pris pr. session for 2 personer á 50 min 1.950 kr.

{

Anja er en fantastisk kanal/ formidler, nærværende, rolig, tillidsvækkende mv. Hun formår at formidle der svære på en ærlig, kærlig, og empatisk måde. Jeg er meget glad for, at hun har været kanal for mine afdøde.

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye