anja danica

Behandlinger der giver dig klarsyn og indre ro

clairvoyant og spirituel vejleder

Mød din behandler,

Anja Danica

 

Jeg er som voksen blevet opmærksom på, at jeg er født og opvokset med utrolig mange spirituelle evner, som gennem min opvækst har forstærket min sensitivitet på en måde, som til tider har gjort at livet virkelig har kunne gøre utrolig ondt og meget ofte har givet mig følelsen af, at føle mig “anderledes” som også har resulteret i, at det til tider har været svært at finde min plads i livet og vigtigst af alt, at finde ind til mig selv, i min sjæl.

icon_quotations iconto change anything on the outside, you must become the change on the inside, and with that i would love to help youicon_quotations icon
Clairvoyante Anja, din behandler der hjælper dig på din spirituelle udvikling

Meditér gratis med mig 

Denne gratis guidede meditation hjælper dig med at få genoprette en sund balance til en dybere indre ro.

Denne healings meditation er til dig der ønsker at få hjælp og støtte til en dybere indre ro. Du vil modtage healing til hver en celle i din krop gennem en guidning af en søjle af lys, som giver dig adgang til den universelle healings energi. 

Da det er en guidet healings meditation, vil du muligvis opleve at den er enorm kraftfuld, fordi healingen går ind og understøtter de processer som meditationen sætter i gang. Du kan forvente, at der kan kommer udrensning fysisk og-eller psykisk, som kan vare flere dage efter du har taget den. Meditationen er en lydfil, som du kan hente for 0 kr. nedenfor.

Healing – min mest populære behandling

 

Healing hjælper din sjæl med at slippe uro og bekymringer, der tynger dig i dagligdagen. Det kan også give dig indre ro, så du kan finde ind til dig selv igen. 

Healing er for alle, der føler, de har brug for en hjælpende hånd med at finde sig selv. Det kræver intet af dig at blive healet, andet end at du skal møde op med et åbent sind. 

Behandlingen foregår stille og roligt i mit behandlingslokale i Ballerup, hvis du vil have en fysisk healing. Du kan også få healing telefonisk eller via en onlinesession.

ddvalget af spirituelle behandlinger

Behandlinger

 

Clairvoyant rådgivning

Clairvoyance

For dig som har brug for at få et overblik over dit liv med udfordringer og muligheder, du står overfor og har brug for vejledning.

Anja taler med kunde efter healing

Clairvoyant rådgivning

Clairvoyant rådgivning er for dig, som står et sted i dit liv hvor du har brug for at få rådgivning på forskellige områder.

Healing og kombibehandling af kunde på briks

Healing

Healing er en universal livsenergi som smelter gamle mønstre, blokeringer mm, på det fysiske, psykiske og sjælelige plan.

Clairvoyance for par

Er for jer som ønsker en ny og spændende måde at få belyst jeres parforhold på og for jer der har brug for større klarhed og dybere indsigt i jeres parforhold.

Fjernsession clairvoyance og healing over onlinekald

Healing af dit barn

Børn har også stor glæde af healing. Der er mange børn, der kæmper med lavt selvværd, ubalancer og uro i deres krop, sind og sjæl.

Privat klarsynsevent

Husrensning

En husrensning er kort fortalt en afbalancering af energier gennem healing og en grundig udrensning af energier, som kan påvirke huset og dets beboere.

Clairvoyant erhvervsrådgivning

Erhvervs rådgivning er til dig som er selvstændig erhvervsdrivende og til dig som driver en virksomhed med flere ansatte.

 

Fjernsession clairvoyance og healing over onlinekald

Spirituelt Healingsforløb

Vælg et dybdegående forløb på 6x 60 minutter, hvor du giver dig hen til af løse din udfordring med det, den åndelige verden giver dig med clairvoyance, healing, afødekontakt mm.

Afdøde kontakt hos Anja Danica

Afdøde kontakt

At have mistet en vi elsker eller holder af, er hjerteskærende, og kan efterlade rigtig mange spørgsmål, som oftest kun den afdøde kan svare på. 

selvudvikling igennem reiki

Vil du lære reiki?

Ideen bag Reiki-healing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for den universelle livsenergi.

Reiki er et godt redskab i din personlige spirituelle udvikling og i dit arbejde med andre mennesker. Er du behandler i forvejen, er Reiki healing også et godt sublimang til andre behandlingsformer, men kan også stå alene.

På mine Reiki kurser arbejdes der intuitivt med Reiki energien, og derfor følger kurset ikke Reiki alliancens form.

Indre ro og klarsyn

Tag en selvudviklende uddannelse som healer

Du kan tage en unik uddannelse, som sender dig på en dyb personlig og transformerende udviklingsrejse, hvor du får muligheden for at arbejde med dig selv på måder du kun turde drømme om – og du får en certificering.

Denne uddannelse er sammensat ud fra den mission om at hjælpe dig til at blive den bedst mulige udgave af dig ved at få en personlig og spirituel udviklingsrejse, som går 360 grader rundt om det hele menneske.

Du vil efter endt uddannelse også have mulighed for at arbejde professionelt som Personlig & Spirituel Healer, samt stå stærkere i dig selv end nogensinde før.

find mig på Instagram

Følg med i det seneste nye